You, the petitioner

Sluit per direct alle middelbare scholen, MBO’s, HBO’s en universiteiten!!

5 signatures

Sinds afgelopen zomer zijn alle scholen in Nederland geopend, op MBO’s, HBO’s en universiteiten een soort van. Door het aantal oplopende coronagevallen in ons land maken wij leerlingen, ouders, leraren en onderwijsondersteunend personeel zich zorgen en daarom zeggen wij: sluit nou tóch de scholen!

Petition

We

scholieren, studenten, ouders, grootouders, docenten en nog veel meer personen

 

observe

dat, sinds de scholen weer geopend zijn, het aantal coronabesmettingen flink oploopt en met de winter in zicht het niet meer mogelijk is om onderwijs goed te organiseren

 

and request

om per direct alle middelbare scholen en scholen voor hoger onderwijs tot na de winter te sluitrn en ze over te laten stappen op online onderwijs

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Kabinet 
Petition desk:
Closing date:
2020-12-12 
Status:
Withdrawn 
Lead petitioner:
Tycho Raedts 
Organisation:
Sluit nou toch de Scholen! 
Website:

History

Signatures

Updates

Petitie ingetrokken

Ondanks dat niemand deze petitie heeft ondertekend heeft het kabinet besloten tot het volledig sluiten van de scholen. Bedankt voor het geloven in ons!.

2020-12-15

Sluit per direct het onderwijs!

Sinds september is iedere soort onderwijs (een soort van) toegankelijk. Door het oplopen van het aantal coronabesmettingen, ziekenhuisopnames en doden vinden wij dat iedere onderwijssoort startend vanaf het middelbare onderwijs gesloten moeten worden (speciaal middelbaar onderwijs zou hiervan moeten worden uitgesloten).

+Read more...

Laat u horen!

2020-10-25